Zwangerschapsyogaleerkracht Ingrid van Boekel-Goesten


Ingrid van Boekel- Goesten heeft samen met Kruiswerkservice Rivierenland de zwangerschapsyoga ruim 20 jaar geleden opgezet in Zaltbommel en in Culemborg. Zij heeft ook voor Vivent in Den Bosch zwangerschapsyoga gegeven.Later is de zwangerschapsyoga verhuisd naar haar yogapraktijk te Wordragen bij Ammerzoden. Ingrid is verhuisd en heeft ook voor een nieuwe naam gekozen; Anahata-zwangerschapsyoga. Samen willen ze graag de zwangere, de zwangerschap laten vieren en een goede ervaring tijdens de bevalling laten beleven. We geven met veel plezier zwangerschapsyoga en hopen dat deze zwangerschapsyoga een groot begrip gaat worden in samenwerking met de verloskundigen en gynaecologen en natuurlijke heel veel zwangere! 

Over de inhoud van de zwangerschapsyoga, vragen over lestijden en dagen en opgave kun je contact op nemen met: ingrid@anahata-centrum.nl  0031(0) 6 87 51 71 27

Privé- zwangerschapsyoga door Ingrid van Boekel- Goesten

Geen tijd of zin in een zwangerschapscursus? Of misschien ben je hoogzwanger en wil je nog een keer de ontspanningsoefeningen, de ademtechnieken en het uitdrijven door nemen?
Bij jou thuis (samen met je partner) geven we ook yogales!


Namaste Webdesign