Anahata-yoga


22 jaar geleden begon Ingrid van Boekel- Goesten met het geven van lessen in hathayoga.

In de volksmond is yoga hathayoga. Door haar interesse veranderde dit soms in filosofie yogalessen of in yogaoefeningen van de chakrapsychologie met uitleg. Later was het accent verlegd naar fysieke poweryoga op muziek . Ook meditatieve reeksen yogahoudingen hebben hun kracht bewezen.

Er zijn dus vele verschillende lessen geweest. Door samen te groeien is iets unieks geboren; Anahata-yoga. Jouw leeftijd, geen ervaring hebben met yoga of een yogi zijn, een sportvrouw of man zijn of geen goede conditie hebben en stijf zijn, misschien zijn er zelfs lichamelijke en of geestelijke beperkingen, dit alles maakt niets uit voor Anahata-yoga. Het unieke is dat JIJ persoonlijk centraal staat.

Anahata-yoga combineert alle soorten yoga om die handvatten aan te reiken die bij jou passen en voor jou kunnen werken. Van fysieke programma's tot en met meditatie, van kennis tot en met massage, van geluid tot en met adem. Meestal zijn het combinaties. Waar later verdieping bij komt.

Ingrid van Boekel- Goesten heeft na jaren Reiki-klassen geven te hebben zich verdiept in het natuurlijke vervolg van Reiki; Shamballa Multi Dimensionale Healing. Als erkend Shamballa leerkracht heeft zij dit verweven tot; Shamballa Multi Dimensionale Anahata-yoga. De energie van onvoorwaardelijke universele liefde in vrijheid wordt geactiveerd en verankert om vervolgens niet te serieus yoga-oefeningen te gaan ervaren. Niet spiritueel bezig zijn is het begin van Shamballa. Het leven gaat zo diep als jij wenst en toe laat. Het geheim zit in jou.

Anahata-yoga nodigt je van harte uit om open en eerlijk te zijn naar jezelf. De invalshoek is voelen en ervaren. Door de communicatie te bevorderen tussen jou en je lichaam groeit het bewustzijn. En neemt het respect voor je eigen grenzen toe. "Jouw lichaam weet het beter" dan mijn beperkte verstand. Iedereen heeft zijn of haar mogelijkheden en persoonlijke verlangens. Gewoon liefdevolle aandacht schenken aan dat wat er is. Anahata-yoga is een verbinding met hart en ziel.

Anahata-yoga is praktisch, niet zweverig, eenvoudig en niet gericht op prestatie.
Door Anahata-yoga ervaar je dat intuïtief leven vanuit je eigen gevoel en innerlijk wijsheid voor ieder-één een proces is dat zich ontwikkelt en openbaart van "binnen uit" naar "buiten toe". Wanneer je in je eigen tempo jouw mogelijkheden in de bewegingen met plezier ervaart en tijdens het niksen kunt genieten van jouw bewustwording kan er en er een spel van verwondering in je gaan groeien. De in-zichten komen spontaan uit je-Zelf. Anahata-yoga is gewoon zijn wie je bent.


Namaste Webdesign